digison


De winkel waar u altijd welkom bent voor een vraag, reparatie, of (hulp bij) het aanschaffen van een nieuwe computer, laptop, telefoon, tablet, printer of andere accessoires. En dan zetten wij daarna uw gegevens over.

0499 700 202 info@digison.nl
Altijd een concurrerende prijs


Altijd 2 jaar garantie op een nieuw apparaat. En 3 maanden op een uitgevoerde reparatie.


Altijd onafhankelijk advies
digison, de winkel waarbij service en kwaliteit centraal staan


Bij digison vinden wij het belangrijk dat u altijd bij ons binnen kunt lopen voor een vraag, advies of de gerichte aankoop van een nieuw product. Wij brengen eerst uw wensen in kaart, alvorens wij in actie komen. Wij zullen u hierna voorzien van een volledig onafhankelijk advies. In sommige gevallen zal reparatie geadviseerd worden, in andere gevallen zal het vervangen van het product in onze ogen de beste optie zijn. In alle gevallen is het zo dat de keuze altijd bij de klant ligt. Ook als het tegen ons advies in gaat.

Indien u kiest voor reparatie van het door u gebrachte product proberen wij altijd onderdelen van de hoogste kwaliteit te gebruiken zodat uw apparaat weer zo goed mogelijk functioneert na reparatie. In veel gevallen betekent dit dat wij originele onderdelen gebruiken welke direct of indirect van de fabrikant van het product afkomen. Wanneer u een product wilt aanschaffen proberen wij altijd te kijken naar welk doel u voor ogen heeft met het product, tevens gaan wij er samen met u voor om met het nieuwe product zoveel mogelijk een zelfde mate van gebruiksgemak te ervaren. Wij vinden het belangrijk dat wij u altijd voorzien wordt van kwaliteitsproducten, daarvoor gaat u tenslotte naar een professional. In de huidige maatschappij is het belangrijk om een alternatief te bieden voor de aanschaf van nieuwe producten, in dat geval kunnen wij samen met u als klant bekijken of er een mogelijkheid is om een refurbished (2e hands) product te leveren is. Zo kunnen we allemaal ons steentje bijdragen aan een betere wereld.

Een andere service die wij bieden is het ondersteunen van onze klanten op locatie. Indien gewenst is het mogelijk een afspraak bij u thuis te maken, dit kan ondersteuning zijn in de breedst mogelijke zin van het woord. Wij kunnen nieuwe apparatuur voor u aansluiten, maar ook problemen met de huidige apparatuur verhelpen. Ook is het mogelijk om van een professional meer uitleg te krijgen over uw producten (laptop, computer, telefoon, printer en of tablet) . Indien u andere wensen heeft kunt u altijd bellen of mailen om te overleggen over de mogelijkheden.

U kunt bij ons ook terecht voor service aan uw product welke niet bij ons is aangeschaft, hiervoor worden kosten in rekening gebracht, dit gaat op basis van een tijdsinschatting met een marktconform uurtarief.

Belangrijk om te vermelden is dat wij onderzoekskosten rekenen voor het bekijken van producten welke niet meer naar behoren functioneren. Uitzondering hierop zijn producten die bij ons aangeschaft zijn en nog binnen de garantie vallen.
Scherm stuk?Voor veel laptops, telefoons of tablets kunt u bij ons terecht voor reparatie. Wij bieden reparaties aan tegen concurrerende prijzen en een vlotte doorlooptijd. Wij bieden veel verschillende soorten reparaties aan. Voor meer informatie kunt u klikken op de button hieronder.


Reparatie


Wanneer u problemen en of schade aan uw telefoon, tablet, laptop, computer, console, printer en of randapparatuur heeft kunt u bij ons terecht om de problemen en of schade te verhelpen. Onze werkwijze is hierin altijd het zelfde. De klant betaald 25 euro onderzoekskosten. Uitzondering hierop is een apparaat dat nog onder de garantie valt en bij ons is aangeschaft. Indien het apparaat niet bij ons is aangeschaft rekenen wij dus wel onderzoekskosten. hierna gaan wij het apparaat onderzoeken en geven wij u onze diagnose door.

Indien u gebruik maakt van de reparatie vervallen de onderzoekskosten, deze worden in korting gebracht op de reparatie. Wanneer u geen gebruik wenst te maken van de reparatie heeft u enkel de onderzoekskosten betaald en haalt u het product weer op Bij reparatie van het door u gebrachte product proberen wij altijd onderdelen van de hoogste kwaliteit te gebruiken zodat uw apparaat weer zo goed mogelijk functioneert na reparatie. In veel gevallen betekent dit dat wij originele onderdelen gebruiken welke direct of indirect van de fabrikant van het product afkomen. In bepaalde gevallen kan het voorkomen dat wij onderdelen voor de reparatie moeten bestellen, indien dit het geval is zullen wij u hiervan op de hoogte brengen tijdens het doorgeven van de diagnose. U kunt tijdens het wachten op de bestelde onderdelen ervoor kiezen om het apparaat bij ons te laten, of indien gewenst mee te nemen en later te komen brengen als wij de bestelde onderdelen binnen hebben gekregen. Na de reparatie krijgt u van ons altijd minimaal 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.Service aan huis


Wilt u gebruik maken van onze service maar bent u slecht ter been of niet in de gelegenheid om langs te komen. Of is het probleem bij u thuis alleen aanwezig, dan komen wij naar u toe! Tegen betaling van ons uurtarief komen wij naar u toe om een probleem op te lossen, maar ook om nieuwe apparatuur aan te sluiten of advies te geven over de aanschaf van nieuwe apparatuur.

Onze voorwaarden voor een bezoek aan uw huis:

• Wij rekenen altijd het eerst uur (75 euro);
• Wij rekenen geen voorrijkosten;
• Na het eerste uur betaald u 37,50 euro per half uur;
• Ook beschikbaar buiten Son en Breugel, maar wel in overleg;

Indien u een afspraak wilt maken dan is het aan te raden om even met ons te bellen, dit kan op 0499700202. De meeste afspraken vinden plaats op zaterdagen.

Telecom


Bij digison verkopen wij telefoons in combinatie met alle grote providers (KPN, Vodafone, T-Mobile, Ben). Dit kan op basis van sim-only zijn maar ook op basis van een toestel dat in het abonnement is inbegrepen. Omdat de prijzen maandelijks per provider veranderen staan hier geen prijzen genoemd. Voor de laatste prijzen en acties kunt u het beste contact opnemen met de winkel (0499700202), of langs gaan. In dat geval kunt u de medewerker om advies vragen. Wij helpen u dan graag met de keuze voor de provider alsmede het te kiezen abonnement. Dit doen wij altijd volledig onafhankelijk.

Nieuwe telefoon nodig?


Telefoons & Tablets


Bij digison verkopen wij het liefst kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Omdat wij graag kwaliteit leveren hebben wij een voorkeur voor de volgende merken:

• Apple
• Samsung
• Doro (voor senioren)

Uiteraard verkopen wij ook andere merken zoals: Oneplus, Google, Huawei, Honor, Oppo, Nokia, Xiaomi, Motorola en Redmi. Wanneer u bij ons een telefoon of tablet koopt, dan stellen wij deze helemaal voor u in. Wij zetten alle foto’s, contacten, apps, notities, etc. allemaal voor u over. U loopt dus met en werkende telefoon of tablet naar binnen en ook weer met een nieuwe werkende telefoon of tablet naar buiten. U ontvangt bij aanschaf altijd minimaal 2 jaar garantie. In veel gevallen kunt u bij ons ook terecht voor de juiste accessoires. Te denken valt aan een hoesje, screenprotector, oplader voor thuis of in de auto of een houder voor thuis of in de auto.
T-Mobile